Notícies

Novetats en el sector de les tecnologies de l’informació, noves aplicacions i equips per a millorar el rendiment i la productivitat de la teva empresa.

A l’estiu, vigila i protegeix el teu negoci

A l’estiu, vigila i protegeix el teu negoci

Si tens pensat marxar de vacances aviat, és probable que et preocupi la seguretat de la teva empresa o vivenda. A Mungar volem oferir-te la màxima protecció, per això et proposem aquests senzills consells que t'ajudaràn a protegir la teva empresa o habitatge durant...

read more
què son Solucions T.I.

què son Solucions T.I.

Psst.... què vol dir el T.I. ????Tecnologia de la informació ☺ Els sistemes de informació son els encarregats de que el fluxe d'info dins la empresa sigui l'adeqüat. Això vol dir: Comptar amb informació de qualitat Permetre un desenvolupament òptim dels components de...

read more
Control de l’aforament

Control de l’aforament

El control de l’aforament i de persones en espais comuns és fonamental dins el pla de desconfinament. Aquestes càmeres fan recompte de les persones que entren i surten del local, amb actualització de dades a temps real.

read more
LA OFICINA VA AMB TU

LA OFICINA VA AMB TU

Sabem que en molts casos teletreballar des de casa s’ha convertit en la única opció, però moltes empreses no estan preparades o han hagut d’improvitzar durant aquests mesos de confinament.

Mentre duri la situació, amb una mà al cor i 40 anys d’experiència a l’esquena, us recomanem que tingueu cura de la seguretat de les dades i la comunicació de la vostra empresa. No es pot improvitzar l’accés remot al servidor de la feina ni el “trasllat” d’una centraleta IP.

read more