Solucions COVID19

Les mesures anunciades pel Govern de cara al pla de desconfinament suposen per als negocis i les pymes adaptar-se a una nova situació.

La contenció del COVID19 continua a les nostres mans, però amb una sèrie de solucions, el camí és molt més planer.

Solucions per a la contenció del Coronavirus

Poder controlar l’aforament de persones dins el vostre establiment, o mesurar la temperatura corporal dels que hi accedeixen, són i seran factors clau per fer front a aquesta situació. Heus aquí les solucions que us proposem:

Càmeres de control de l'aforament

El control de l’aforament i de persones en espais comuns és fonamental dins el pla de desconfinament. Aquestes càmeres fan recompte de les persones que entren i surten del local, amb actualització de dades a temps real.

Càmeres termogràfiques

Càmera IP WIFI amb mesurament de la temperatura corporal, amb un algoritme de detecció del cos humà i un sensor biotèrmic que avisa en cas que la temperatura sobrepassi els valors estipulats. 

Desinfecció amb Ozó (O3)

L’OMS considera l’ozó el desinfectant més eficient, ja que té l’avantatge d’actuar de manera ràpida i eficaç contra bactèries, virus, fongs o protozoos, a més de descompondre’s de manera ràpida i sense residus.

GRATUÏT PER ALS NOSTRES CLIENTS

Solucions T.I.

Descobreix totes les solucions tecnològiques de Mungar per a la teva empresa

VideoVigilància IP

VEU IP i Centraletes Virutals

Control d'accessos

Alarmes

Teletreball

40 anys d’experiència

Perquè portem més de 40 anys fent instal·lacions de noves tecnologies a les empreses, podem garantir un servei de qualitat i totalment fet a mida i personalitzat per a cada empresa.

VideoVigilància

Tant si necessiteu una solució de videovigilància IP per garantir la seguretat de persones i llocs, com supervisar propietats i instal·lacions de manera remota.

Veu IP

Una solució rentable de comunicació per empreses, sense importar l’operador ni el número de línies, i amb molts més serveis i avantatges que la telefonia analògica.

Control d'accessos

Controla i protegeix la teva vivenda o negoci amb alarmes de control remot, que et permeten veure al mòbil el que passa en qualsevol moment.

Alarmes

Controla i protegeix la teva vivenda o negoci amb alarmes de control remot, que et permeten veure al mòbil el que passa en qualsevol moment.

NETWORK

XARXES

La fibra òptica ha revolucionat l’operativa de treball a les empreses, generant un nou ordre de serveis i productes.
Xarxes LAN, xarxes WIFI, VPN, Firewall, balancejadors de càrrega, arquitectures i cablejats de xarxes…
Si teniu implementades aquestes noves metodologies treballant amb núvol, amb centraletes virtuals o dispositius remots, es fa absolutament necessari optimitzar la connexió i la seguretat.